sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Mitä keinoja sinulla on pitää yllä haasteita/tavoitteitasi? Haasteidenhaaste -tilanteen tsekkaus 14.2.21!

Tilannetsekkaus on nyt viikon jäljessä eli viime viikolla en muistanut raportoida haasteidenhaaste-tilanteesta! Tämä saattoi johtua ihan siitä, että tuli postattua muutoin haasteista...

Summasummarum, haasteet voivat hyvin 😃 Helmet-lukuhaasteeseen on kertynyt 14 luettua kohtaa. Olen yrittänyt nyt kuunnella Anna-Liisa Härkösen kirjaa "Olis niin kiva", mutta en taida jaksaa loppuun asti. Jostain syystä Härkösen kirjat eivät vain kolahda minulle.

Geokätköilijan talviohjelmassa on meneillään viikko nro 5 ja kaikki pisteet tulevat kyllä tälläkin viikolla kasaan, kuten aiemmillakin. 

Luontohaaste on ollut unohduksissa. Pitänee ottaa se työn alle. Ehkä laskiaispullat voisi kuitata syödyksi ihan kotona... Retkihaasteeseen olen kuitannut yhden retken lisää. Saattaa olla, että tämänpäiväisen retken meren jäälle Helsingin Karhusaaren ympäristöön voisi laittaa johonkin kohtaan? Siellä kävimme katsomassa myös mielenkiintoista kohdetta eli aavelaiva Gerdaa!

Elokuvia en ole katsonut sitten viimeisimmän tilannetsekkauksen. 100-lintua haasteeseen sain aamulla täydennystä, kun näin varpusia! 

Kokeile uusi resepti kerran viikossa -haaste voi lukuhaasteen ja geokätköilijan talviohjelman kanssa hyvin. Tällä viikolla tein kanakeittoa. PokemonGO:n pisteet kertyvät tasaisesti. Nyt pisteitä alkaa kertyä vielä hieman enemmän, kun aika monien Pokemon "friendsien" kanssa alkaa tulla täyteen ns. best friend ja sitä kautta myös tulee pisteitä. Tästä tarkemmin sitten Pokemon-postauksessa jossain vaiheessa!

Loput haasteet voivat sitten vähän huonommin, mitä nyt museohaasteessa tein virtuaalikierroksen Reitzin kotimuseossa, kun huomasin sen IS-tv:ssa (pääset Is-tv-linkistä suoraan esittelyyn). Oli muuten mielenkiintoinen, sitä voi kyllä suositella ja toivottavasti museossa tulisi jossain vaiheessa käytyä ihan livenä!

Juuri nyt haasteet saavat elää omaa elämäänsä eli osa niistä sujuu hyvinkin helposti ja osa hieman takkuaa. Olen taas keksinyt "uuden haasteidenhaasteen", joskaan sitä en ota tänne mukaan, koska se ei ole ns. koko vuodelle, eikä edes muutamaksi kuukaudeksi tarkoitettu. Aion nimittäin maalata kotimme seiniä. Harjoitteluseinä kodinhoitohuoneessa on jo maalattu! En ole ikinä ennen maalannut sisäseiniä, koska olemme käytännössä aina muuttaneet ihan uuteen kotiin, jota ei ole tarvinnut rempata. Tässä olemme asuneet nyt sen verran kauan, että eiköhän ole aika tehdä jotain!

Mitä keinoja sinulla on pitää yllä pitkäaikaisia tavoitteitasi? Kuulisin mielelläni näistä, sillä ne voivat olla kullanarvoisia vinkkejä minulle 😃



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitapa viestiä :-)