sunnuntai 21. helmikuuta 2021

#Haasteidenhaaste -Tilanteen tsekkaus 21.2.21!

Tietyt haasteet, kuten Helmet-lukuhaaste, Geokätköilijän talviohjelma sekä "Kokeile uusi resepti kerran viikossa" etenevät edelleen kuin itsestään. Nämä ovat siis selvästi minulle sopivia ja luontaisia.

Myös Pokemonit voivat paksusti eli viikossa on tullut lähes miljoona xp:tä eli pistettä lisää. Se kylläkin johtuu siitä, että olen saavuttanut nyt "Best Friend"-tason muutamien pelikavereiden kanssa ja ns. lucky eggillä saa vielä tuplapisteet, kun em. tason saavuttaa. 20.2.21 olisi ollut Pokemon Go -Kanto Celebration event, mutta siihen en osallistunut.

Yllättäen sain myös Helmet-elokuvahaasteeseen yhden merkinnän, kun katsoimme puolison kanssa "Kadonneen aarteen metsästäjät" perjantai-iltana. Leffaa katsellessa mietin, mihin kohtaan tämä mahtaisi sopia ja samalla tsekkasin, että mitähän musiikkia herra John Williams on säveltänyt. Ja kappas! Hänhän olikin mm. Star Warsien ja myös tämän leffan musiikin luoja.

Kevätkin alkaa selvästi tulla, sillä koiran kanssa aamulenkillä käydessä, kuuluu sirkutusta. Olemme nähneet nyt ainakin varpusen, fasaanin ja pikkutikan. Viimeisintä en olisi ehkä edes huomannut, mutta tikka istui katuvalon päällä ja nakutti sitä vimmatusti. Ihmettelin ensin, että mikä järki moisessa mahtaa olla, kunnes kuulin metsästä kaveritikan vastaavaan nakutuksella! Mietin myös, onko kyseessä käpytikka vai pikkutikka, mutta tämä tipunen oli sen verran pieni, että päättelin sen olevan pikkutikka. En ole erityisemmin edes lintuja ns. bongaillut, mutta kyllähän noita nyt näyttää vastaan aina tulevan.

Muutoin haasterintamalla on hiljaista. Retkillä ei ole tullut käytyä, enkä ole jaksanut jumppailla keskivartalokorsettia tai seurata syömisiä. Intressit ovat nyt keskittyneet muihin seikkoihin ja lisäksi kroppa on ollut sitä mieltä, että nyt on ollut lepoviikko. Jostain syystä kolottaa joka paikkaa, vaikken ole ns. kipeä 😀

Viikonloppu on mennyt lisäksi maalatessa seinää. Siis kirjaimellisesti seinää, sillä kahden päivän saldona oli tasan yhden seinän maalaus. Maalasin sen viisi kertaa, koska en ollut tyytyväinen tulokseen. Lisäksi seinä sattui olemaan ns. kirjahyllyseinä eli samalla tuli siivottua kirjahylly ja muut "härpäkkeet". Katsotaan, milloin viitsii jatkaa maalaushommia. Ei ainakaan enää tänään 😛

Hiihtolomaviikko vierähtää lähinnä töissä, joten haasteiden veikkaan etenevän samaa tahtia kuin tälläkin viikolla.

Mukavia haastehetkiä sinulle, mikäli olet itsesi haastanut -tavalla tai toisella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitapa viestiä :-)