sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

#Haasteidenhaaste -tilannetsekkaus 14.3.21 -ahdistava takaisku!

Kuluneella viikolla kohtasi ihan järkyttävä ja odottamaton takaisku. Olin nimittäin jättänyt geokätköilijän talviohjelman 5 kätköhakua tämän viikon tiistaille saadakseni normipisteiden lisäksi täydet extrapisteet. Talviohjelmahan on aina keskiviikosta tiistaihin eli tiistai on viimeinen päivä saada suoritukset kultakin viikolta kasaan.

Ennakointini kuitenkin petti pahan kerran, sillä en uskonut, että oikeasti tulisi sellainen keli kuin mitä se nyt oli. Lunta tuli taivaan täydeltä ja niillä kulmilla, jonne minun piti mennä kätköilemään eli Turunväylän tuntumaan, oli muutaman kymmenen auton ketjukolari...

Piti siis nöyrtyä ja miettiä, että onko nyt tärkeämpää saada näitä pisteitä vai varmistaa hengissä pysyminen, sillä  kitkarenkailla ei huvittanut lähteä urheilemaan. Pisteet siis jäivät 25 extrapisteen sijaan kymmeneen. 

Teki yllättävän kipeää ja epäonnistumisen tunne oli vahva, koska minulla on tosiaan edellisiltä vuosilta täydet talviohjelmapisteet. Saa nauraa ihan rauhassa ja pitää tätä "First World problems" -joukkoon kuuluvana. Sillä sitähän se onkin, mutta kyllä silti harmitti!

Sinänsä mielenkiintoista, koska varsinaiset talviohjelmapisteethän minä joka tapauksessa sain ja lisäksi tällä ei sinänsä ole minulle erityistä suurempaa merkitystä, koska pisteet oikeuttavat arvonnassa suurempaan mahdollisuuteen voittaa ja en ole edes ajatellut tuota voittamista 😀 No, tämä haaste ei nyt tule onnistumaan täydellisesti. Talviohjelmapisteet ovat kyllä kasassa, mutta extroista tulee puuttumaan 15. 

Hetkellisesti kävi mielessä, että jätän tämän leikin sikseen, kun kerta täydellistä ei synny, mutta pitänee kuitenkin yrittää. Tämän takia päätinkin ottaa nyt ensi tiistaille lomapäivän (toivottavasti onnistuu :-) ), jotta pääsen KÄTKÖILEMÄÄN!

Haaste-etenemiset muutoin

Helmet-lukuhaasteen tahti on hidastunut jonkin verran, sillä olen lukenut sen verran paljon kirjallisuutta, jota en saa mahdutettua haasteeseen. Kohtaan 2 sain onneksi yhden kirjan, kun huomasin, että toinen kirjoittajista, Minna Huotilainen, toimii entisen opinahjoni professorina ✌

Luontohaaste ja retkihaaste saivat lisäyksiä Lohjan Karkalin luonnonpuistosta. Kevään merkkejä löytyi räntäsateesta huolimatta eli tämä täydennyksenä maaliskuun luontohaasteeseen ja retkihaasteesen tulee merkintä kohtaan 20. eli retki lehtoon. 

Karkalin luonnonpuisto on nimittäin lehtoaluetta. Sitä ei tosin ihan näin talvella tullut ajatelleeksi... Lumessa näkyi paljon erityisesti sorkkaeläinten jälkiä ja jossain kohdassa jopa minä haistoin hyvin voimakkaan jollain tavoin riistaan liittyvän virtsanhajun. Mitään ei näkynyt, eikä kuulunut, mutta haju oli voimakas. Muita ihmisiä ei alueella ollut lisäksemme, sillä ainoa seurue tuli juuri pois luonnonpuistosta, kun me menimme sinne.

Muita eteenpäin menneitä haasteita on mm. Pokemon GO!, sillä viikon alussa pätkähti täyteen level 41. Eli matka vie tiukasti kohti seuraavaa leveliä! Pisteitäkin on jo kertynyt mukavasti sitäkin tavoitellessa.

Kokeile resepti viikossa-haaste etenee myös kivasti. Siitä on tullut eräänlainen traditio ja on mukava etsiä uusia reseptejä, kun eipä tuota tule lähdettyä sattuneesta syystä uloskaan syömään. Tällä viikolla tein japanilaisia inkivääripossupihvejä ja paistettuja keittobanaaneja Yhteishyvän ohjeella.

Muutoin on ollut haasterintamalla hiljaisempaa. Mutta hei, seiniä on taas maalattu, mutta kun se ei ollut haasteena...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitapa viestiä :-)