torstai 14. tammikuuta 2021

Erilaisia haasteita: kierrättämistä ja ukulelen soittoa

#Haasteidenhaasteita eivät ole vain minuun kohdistuvat haasteet, vaan erilaisia haasteita löytyy muitakin ja voit keksiä niitä itse. 

Kerään erilaisia haasteita blogin sivulle (löytyy myös etusivun yläreunasta): Erilaisia haasteita . Jos tiedossasi on mukavia ja mitattavia haasteita vuodelle 2021, ilmoittele minulle joko tähän postaukseen tai facebookissa! Suosituimpia haasteita, joihin ystäväni ovat osallistumassa, ovat olleet Helmet-lukuhaaste ja retkihaaste.

Yksi ystäväni mietiskeli, voisiko haasteena olla sellainen, että jos ostaa yhden vaatteen, niin 1 - 2 lähtee samalla kiertoon. Mainio haaste tämäkin, joskin itse laittaisin tähän ehkä jonkin tarkemman määreen. En osaa kyllä itse ajatella, mikä tämä määre voisi olla, sillä minä kulutan yleensä vaatteeni loppuun... Ostoksilla olo saa minut hyperventiloimaan, joten eipä tule vaatteitakaan osteltua.

Keksisitkö sinä jonkin kulutukseen ja kierrätykseen liittyvän haasteen vai onko tiedossasi sellainen jo valmiina?

Musiikillisen haasteen keksi ystäväni E. Tämän olen lisännyt myös blogin sivulle: Erilaisia haasteita . Nyt siis ostamaan ukulele (tai muu sopiva soitin)! 

Kuva Pixabay: Alexander Lesnitsky

Keskustelumme E:n kanssa:

E: Mites olis haasteeksi opetella soittamaan jotain soitinta? En tiedä, oletko koskaan mitään soitellut, mutta vaatii pitkäjänteisyyttä, etenemisenkin huomaa ja perhekin tykkää! Terveisin nimim. Torvi 🎶🎷

Minä: liian vaikee haaste mulle, eikä ehkä löydy motii 🙃 ja en ole varma, tykkäiskö perhe 😂 Mutta tästä saisi varmaan oikein hyvän haasteen viriteltyä! "Opi soittamaan Maijal oli karitsa kymmenellä eri soittimella vuoden aikana" tai "Opi soittamaan 15 eri kappaletta torvella/pianolla/bassolla/tamburiinilla (tai minkä nyt haluaa valita) vuoden aikana" Tuohon jälkimmäiseen voisi vielä määritellä, että mitkä biisit pitäisi soittaa. Mä ehdottaisin esim. AC/DC Hell's Bells, Apulannan Pahempi toistaan tms. eli multa ei kannata kysyä, että mitä nämä biisit olisi 🙂  Luulen, että tämmöisestä vaihtoehdosta ehdottomasti pitää mainita haasteena, kun pääsen näihin ehdotuksiin kirjoituksissani!

E: Ajattelinkin, että sulle pitää olla jotain mitattavaa haasteessa. No tarkennetaan: opettele soittamaan ukulelellä 15 biisiä vuoden aikana. Biisivalinnat saat tehdä itse tai pyytää face-kavereilta apua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitapa viestiä :-)