perjantai 8. tammikuuta 2021

#Haasteidenhaaste: Virtuaalitarroja ja suorituspisteitä

Tämä on just sulle #Haasteidenhaaste vuodeksi 2021 virtuaalitarra- ja suorituspisteihminen! 

Olet virtuaalitarra- ja suorituspisteihminen, jos läheiset toteavat säälin sekaisesti tai puoli-ivallisesti, että "älä jaksa taas innostua, istu ja rauhoitu, kyllä se ohi menee" tai "ajattelitko tehdä ihan oman näköisen jutun". 

Olet niitä, jos lähdit seurakunnan päiväkerhoon, kun kuulit sieltä saatavan tarroja jokaisesta käyntikerrasta (saatoit kyllä lopettaa samantien, koska tarrat eivät kuitenkaan motivoineet ihan niin paljon). 

Kirjoitit lapsena (jos siis elit ennen digiaikaa) lomamatkoilla päiväkirjaa, johon laitoit, missä kaikissa Suomen kunnissa kävit matkan aikana ja missä järjestyksessä. Nyt aikuisena keräät esimerkiksi geokätkölöytöjä jokaisesta Suomen kunnasta tai kaikista maailman maista (onneksi siihen ei tarvitse enää ruutuvihkoa, vaan netistä löytyy apuja). 

Jos kävit partiossa, innostuit suoritusmerkeistä. Jos olet taas jojoillut painon kanssa, olet ehkä tutustunut Painonvartijoihin. Sieltäkin sai tähtitarroja, kun kilot karisivat.

Olet niitä, jos teit lapsena nimilistoja, kuinka monta minkäkin nimistä ihmistä tunsit (kyllä, olen ilmeisesti ollut häiriintynyt, mutta se oli tosi kivaa). Keräsit jonkin naistenlehden tms. (jota en enää muista, mikä se oli) koirakuvia ja opettelit jokaisen rodun. Saatat olla intohimoinen puutarhuristi, joka tietää kasvien tieteelliset nimet ihan siinä sivussa opeteltuna. Keräät eri kasveja ja niiden lajeja. Se on sinulle iloinen haaste! Esimerkiksi hostia eli kuunliljoja on lukemattomia upealehtisiä.


Innostut liikunnasta, kun saat älykellon. Onhan kiva katsoa, kuinka monta askelta saat vuorokaudessa ja mitä aktiivisuustasoa kello näyttää. Entäpä kuukauden askelsaldo -tai vuoden!

Miksi #Haasteidenhaaste 2021?

Kuvittelin vuoden 2020 lopussa seuraavan vuoden aikana maailman taas avautuvan. Olisi päässyt ainakin osittain palaamaan "normaaliin", mitä se "normaali" sitten jatkossa olisikin. Takapotkuja näyttää kuitenkin tulevan.

Meemissä Joker (vuosi 2020) esittelee Pennywiselle (vuosi 2021) uuden työpaikkansa ympäristöä eli vaikkapa tätä maailmaa. Yhdysvalloissa rähinöidään. Kaikkia ei saadakaan rokotettua koronaa vastaan kesään mennessä.  Itse aloitan vuoden myös iäkkään läheisen hautajaisilla. Mutta ehkä nämä kaikki ovat vuoden 2020 jälkimaininkeja?

Tilanteen ollessa kuitenkin tämä, päätin tehdä tästä vuodesta "ihan mun/sun oman näköisen", kuten läheiseni puolipilkallisesti saattavat minulle todeta innostuessani jostakin. 

Ja minähän innostun, jos tiedossa on virtuaalitarroja, suoritusmerkintöjä ynnä muita vastaavia. Siksi #Haasteidenhaaste! 

Miksi blogi?

Ensinnäkin blogialustalla kaikki haasteet pysyvät yhdessä paketissa ja ovat seurattavissa. 

Toiseksi, toivon, että sinä, joka luet tätä, tulet myös mukaan ja tehdään tästä vuodesta #Haasteidenhaaste

Mitä ajattelen haasteen ja #Haasteidenhaasteen olevan ja miten pääset mukaan?

Tästä voit lukea tarkemmin blogin sivulta: Mikä on #Haasteidenhaaste? 

Bloggaukset voit lukea myös Facebook-sivulta: Haasteidenhaaste

Instgramiinkin alkanee tulla pikkuhiljaa materiaalia haasteidenhaaste -tilillä ja #Haasteidenhaaste -tunnuksella: #Haasteidenhaaste.

Tarkemmin omista #Haasteidenhaasteistani sekä esteistä haasteiden saavuttamiseksi tulen kirjoittamaan bloggauksissa vuoden mittaan. 

Yhdeksi haasteekseni olenkin asettanut #Haasteidenhaasteen 2021 raportoinnin omalta osaltani kerran viikossa. Mahtaako toisinaan olla rapsana vain "eipä ole mitään uutta kerrottavaa"?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitapa viestiä :-)