keskiviikko 20. tammikuuta 2021

#Haasteidenhaaste -tilanteen tsekkaus 20.1.21!

 Aika tarkastella, mikä on tilanne omien haasteideni osalta! 

Ensinnäkin, huomaan, että tietyt haasteet tuntuvat tärkeämmiltä kuin toiset eli jaksan innostua niistä. Ehkä siksi, että ne sujuvat vähän kuin itsestään. Nämä itsestään sujuvat ovat Helmet-lukuhaaste, kokeile uusi resepti kerran viikossa sekä geokätköilijan talviohjelma

Varsinkin Helmet-lukuhaaste on lähtenyt käyntiin mainiosti ja siitä voin kiittää ihan Storytelia. Toissa vuonna hain lähinnä kirjastosta luettavat tai Ellibsin kautta, joka ei ollut mitenkään helppoa, jos halusi saada ns. tuoreempaa luettavaa. Varauksia oli sen verran paljon. Nyt kaikki on paljon helpompaa. Toki siitä joutuu maksamaan, mutta uhraan siihen mielelläni. Tällä hetkellä olen lukenut/kuunnellut haasteeseen yhdeksän kirjaa.

Samaten kokeile uusi resepti kerran viikossa inspiroi! Molemmat jo tehdyt reseptit pääsevät kokeiluun toistekin eli parmesaanikana ja Aura lohi yrttimuusilla. Reseptit löydät blogin haastesivulta eli tästä: Kokeile uusi resepti kerran viikossa. Tälle viikolle olen kaavaillut tekeväni Tom Yam-keittoa!

Geokätköilijan talviohjelma sujuu jo kahden vuoden kokemuksella. Ohjelman mysteeriosuuksia katsomme yhdessä parin ystäväni kanssa ja kätköjen hakutehtävät suorittelen yleensä viikottain viime tipassa, mutta niin ne vain tulevat suoritettua!

Yllätyksenä itsellenikin sain yhden suorituksen Helmetin pieneen elokuvahaasteeseen. Lauantai-iltana jäin katsomaan Napapiirin sankarit 3 -leffaa.

Muiden #Haasteidenhaasteiden osalta on ollut varsin tyyntä eli en ole niihin liiemmin kiinnittänyt huomiota. 

Museohaastekin on tullut jokunen päivä sitten: Museohaaste 2021. Se vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta ja suoritettavalta näin korona-aikaankin! Museohaastetta miettiessä tuli mieleen viime kesän reissu Raatteenportilla talvisotamuseossa. Museo oli mielenkiintoinen ja Raatteenportin virvokkeetkin maistuivat. 

Retkihaasteeseen en ole laittanut kuin yhden merkinnän ja luontohaasteeseen laitoin kaakaohaasteen suoritetuksi, vaikken sitä luonnossa nauttinutkaan! Lisäksi harakoita on näkynyt puussa koiralenkillä 100 linnun haasteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitapa viestiä :-)